Kikapcsolódás, szórakozás és gasztronómiai kalandok

A 100 fős étterem szerves része még egy 25, illetve egy 100 fő befogadóképességű rendezvényterem, amely megteremti annak lehetőséget, hogy esküvőket, találkozókat, céges rendezvényeket bonyolíthassanak.

A Chloé rendezvényfelelőse:
Cselényi Tamás
0630/535-58-59
Nyers Gabriella
0630/377-11-44

Menüsorok rendezvényekre

Az alábbi menüsorok kiindulópontként szolgálnak, az ételek kombinálhatóak (akár étlapról is), a vendégek igényei szerint.

Menüsor 1.

Pohár pezsgő

Üdítő, rostos lé, ásványvíz

Csirkemell sajttal-sonkával sütve

Brokkolival-juhtúróval töltött jércemell

Csípős fűszeres flekken

Házi hasábburgonya, jázminrizs, burgonyapüré

Friss vegyes saláta

Tiramisu

 Menüsor 2.

Pohár pezsgő

Üdítő, rostos lé, ásványvíz

 Füstölt kolbásszal sajttal töltött sertésborda

Rostonsült sertéscsülök lyoni hagymával

Mézes-chilis csirkecomb filé

Házi steak burgonya, jázminrizs, párolt vörös káposzta

Uborka saláta

Somlói galuska

 Menüsor 3.

 Pohár pezsgő

Üdítő, rostos lé, ásványvíz

Sajttal-almával töltött pulykamell

Hawaii csirkemell

Mézes-mustáros sertésflekken

Jázminrizs, párolt vajas zöldségek, házi hasábburgonya

Paradicsom saláta

Túrós palacsinta vaníliaöntettel

 Menüsor 4.

Pohár pezsgő

Üdítő, rostos lé, ásványvíz

Sajttal-sonkával töltött csirkemell

Cigánypecsenye

Párizsi sertésborda

Fűszeres tepsis burgonya, jázminrizs, főtt-sült burgonya

Friss vegyes saláta

Somlói galuska

 Menüsor 5.

Pohár pezsgő

Üdítő, rostos lé, ásványvíz

Füstölt sajttal póréhagymával töltött sertésborda

Borzas csirkemell sajttal

Dubarry pulykamell

Jázminrizs, burgonyapüré, házi hasábburgonya

Házi vegyesvágott

Túrógombóc fahéjas tejföllel

Esküvői menüsorok

Menüsor 1.

ÁLLÓFOGADÁS:

Svédasztal hidegtál
Sonkatekercs, Baconos datolyás csirkemáj
Stefánia szelet, Rántott karfiol
Debreceni töltött karaj
Majonézes burgonyasaláta,Francia saláta

VACSORA:

Újházi tyúkhúsleves házi csigatésztával (főtt hús, zöldség),
Töltött káposzta

VEGYES TÁL:

Rántott sertésborda, Cigánypecsenye,
Töltött csirkemell /füstölt csülökkel-sajttal/, Párolt rizs, sült burgonya,
Párolt zöldség,
Uborka saláta

ÉJFÉLKOR:

Marhapörkölt galuskával

Menüsor 2.

ÁLLÓFOGADÁS:

Svédasztal hidegtál
Apró fasírtgolyók, Zöldséges pulyka galantin,
Töltött csirkecomb,
Aszalt gyümölcsös sajtrolád
Francia saláta, Friss olívás kevert saláta

VACSORA:

Újházi tyúkhúsleves házi csigatésztával (főtt hús, zöldség,)
Töltött káposzta

VEGYES TÁL:

Borzas csirkemellfilé
Ropogós malacpecsenye pirított hagymával
Töltött sertés tarja,Rántott gombafejek
KÖRET:Párolt rizs, sült burgonya,párolt zöldség
Friss vegyes saláta

ÉJFÉLKOR:

Sült hurka-kolbász, csemege uborka

Menüsor 3.

VACSORA:

Újházi tyúkhúsleves csigatésztával (főtt hús, zöldség)
Töltött káposzta

VEGYES TÁL:

Sajttal-sonkával töltött csirkemell
Sertésflekken baconös gyöngyhagymával
Rántott sajt
KÖRET: Párolt rizs – sült burgonya
Házivegyes saláta

ÉJFÉLKOR:

Mézes-gyümölcsös pulykacombfilé  burgonyapürével

Menüsor 4.

VACSORA:

Vegyes húsleves /tyúk-orja/ (főtt hús, zöldség)
Sertés pörkölt galuskával

VEGYES TÁL:

Roston csülök pikáns raguval,
Tordai Laci pecsenye,
Szezámmagos rántott csirkemell,
Rántott camembert,
Párolt rizs-hasábburgonya,
Csemege uborka,káposzta saláta

ÉJFÉLKOR:

Töltött káposzta